Bli bøssebærer: Spill hovedrollen i stjernespekket thriller

Bli bøssebærer: Spill hovedrollen i stjernespekket thriller

Pandemien har slått sprekker i dugnadsånden – Vi trenger deg som bøssebærer nå! 

I samarbeid med Kringle Film, SEEN og noen av Norges mest anerkjente skuespillere har vi laget en helt spesiell film som sendes ut til alle som registrerer seg som bøssebærer. I filmen blir du takket personlig av Herman Flesvig, Ane Dahl Torp, Kristoffer Hivju og Henrik Mestad.

– Vi er utrolig glad for at vi får med oss så flinke folk på den dugnaden som TV-aksjonen er. Uten frivillig innsats og hardt arbeid fra gode samarbeidspartnere hadde vi ikke fått til dette, sier markedsleder for TV-aksjonen NRK Guri Sanders. 

Registrer deg som bøssebærer og få den personaliserte filmen her.

Regissørene Even Husby og Elias Solberg har tatt i bruk den datadrevne videoteknologien til SEEN. På denne måten blir det mulig å genere en helt egen versjon av filmen hvor navnet ditt havner i en av tekstplakatene på slutten av traileren. Ane Dahl Torp kommer også med en personlig takk i en av sluttscenene med Herman Flesvig.

Martin Nerstad, CEO i SEEN, sier de er stolte over å få være med på årets TV-aksjon.

– Vi er ekstremt stolt av å få tillit til å jobbe med TV- aksjonen i år også. Det å jobbe med en så viktig aktør gjør at alle hos oss i SEEN strekker seg ekstra langt for at prosjektet skal bli en suksess. Jeg vil også benytte anledningen til å takke produksjonsbyrået, Kringle, som har gjort en glimrende jobb, og noen av Norges aller største skuespillere for at de stiller opp for viktig sak.

Kristoffer Hivju er også med. Han spiller en meget engasjert forvalter av TV-aksjonsbøssene i en nedstøvet kjeller. Hivju forteller at han gledelig bidrar til årets TV-aksjon.

– Det var en stor glede å være med i denne filmen, spesielt fordi den er adressert personlig til hver enkelt som melder seg som bøssebærer - gjennom heftig nyskapende teknologi! «Barn ikke brud» er en ekstremt viktig sak og jeg håper årets aksjon kan bidra til å få en slutt på det! 

Registrer deg som bøssebærer og få den personaliserte filmen her.