Equinor med det største enkeltbidraget til TV-aksjonen

Equinor med det største enkeltbidraget til TV-aksjonen

Equinor har lang tradisjon for å gi et generøst bidrag til TV-aksjonen. I år gir de hele 3 millioner kroner til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

I samarbeid med forskningsorganisasjonen Drugs for Neglected Diseases initiative (DNDi) skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

Bidraget ble overrakt av Marianne M. Bjelland, produksjonsdirektør for Martin Linge og Johan Sverdrup-feltene i Equinor, på torsdagens ringedugnad i Stavanger. Det var mange ivrige ringere fra kulturliv, næringsliv og politiske partier i Rogaland, som hadde samlet seg for å ringe alt fra store til små bedrifter for å oppfordre dem til å bidra til årets TV-aksjon. Til sammen klarte de å få inn hele 291 bidrag.

TV-aksjonen er en nasjonal dugnad som Equinor har lang tradisjon for å støtte. Det var utrolig kjekt å få lov å representere Equinor og bidra på næringslivets ringedugnad i forbindelse med årets TV-aksjon, og slik støtte opp om det viktige arbeidet til Leger Uten Grenser. Jeg er veldig imponert av hvordan organisasjonen rykker ut for å gi helsehjelp til de som trenger det mest, sier Bjelland.

Største enkeltbidraget: Equinor slo virkelig på stortromma under ringedugnaden i Stavanger.

Anders Vedholm, fylkesaksjonsleder i Rogaland, er ydmyk og takknemlig over Equinors engasjement og giverglede.

– Dette er et fantastisk bidrag fra vår største årlige giver. Tusen takk til Equinor og sammen redder vi liv! Sier Vedholm.