– Jeg kan ikke tenke meg noe mer verdifullt

– Jeg kan ikke tenke meg noe mer verdifullt

Sparebank 1 har vært tellebank for TV-aksjonen over hele landet i mange år. I Rogaland er det Sparebank 1 SR-bank som teller. I år er intet unntak, og konsernsjef Benedicte Shcilbred Fasmer oppfordrer både ansatte og andre til å bidra som bøssebærere og givere.

– Vi i SR-bank har lang tradisjon med å delta på den årlige TV-aksjonen, både som tellebank og giver. I år blir intet unntak, sier Benedicte Schilbred Fasmer, konsernsjef i SpareBank 1 SR-bank.

Hun legger til at hun også oppfordrer alle ansatte til å melde seg som bøssebærere i den kommunen de bor i.  

– Jeg kan ikke tenke meg noe mer verdifullt enn å sette av en søndag i oktober for de som trenger det mest. Vi har i alle år deltatt uansett hvilken organisasjon som får de innsamlede midlene. I år går pengene til Leger Uten Grenser og det fantastiske arbeidet de gjør for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest, sier Schilbred Fasmer.

– Tenk deg at du ringer 113 og ingen tar telefonen, noe som er hverdagen for millioner av mennesker over hele verden. Det er noe som rører meg dypt. 

Schilbred Fasmer oppfordrer alle til å bli med på dugnaden.

– Meld deg som bøssebærer og fyll bøssene, så skal vi på tro og ære telle opp pengene som kommer inn.

Hun heier på alle frivillige enkeltpersoner, idrettslag og foreninger som stiller opp søndag 23. oktober og er feltarbeidere for en dag for Leger Uten Grenser.  

På SR-banks nettsider kan vi lese at SpareBank 1 bygger kultur for å heie og for å være en støttespiller i nærmiljøer over hele landet. Det å heie og være sponsor er en del av sjelen i banken. Å være med og gi tilbake til lokalsamfunnet og til det nasjonale felleskapet er stort.

– Vi ønsker å være med der det settes spor. TV-aksjonen er et slikt fellesskap!