År etter år, aksjon etter aksjon, stiller lokalpolitikere fra hele landet opp for TV-aksjonen. Alt fra å lede komiteer til å hoppe i havet.

«TV-aksjonen er et bevis på at frivillighet og dugnadsinnsats kan gjøre en stor forskjell, og jeg er stolt over all den innsatsen som mange legger ned landet over. Spesielt her i Alver står dugnadsånden sterkt og jeg oppfordrer folk til å være med og bidra til årets TV-aksjon.»

Sara Hamre Sekkingstad, ordfører Alver kommune

«Jeg er sikker på at både innbyggerne, næringslivet, frivilligheten og Asker kommunes egne ansatte vil gjøre alt de kan for at Leger Uten Grenser virkelig skal få så det monner til sitt livsviktige arbeid. Verdens største dugnad er en unik mulighet til å bidra med konkrete midler som gjør en stor forskjell. Vi i Asker gleder oss til å være med på å skape blest om årets TV-aksjon.»

– Lene Conradi, ordfører Asker kommune

«Jeg har selv sett betydningen arbeidet Leger Uten Grenser gjør i felt. Jeg var i Sierra Leone under ebolautbruddet og fikk se med egne øyne hva de klarer å få til. Nå har vi alle sammen erfart hvor lett vi selv kan bli smittet av virus og sykdommer, og det viser hvor viktig arbeidet til Leger Uten Grenser er for oss alle.»

Bent Høie, statsforvalter i Rogaland

«Jeg har sett Leger Uten Grenser i aksjon i den tiden jeg bodde på Madagaskar, og så hva det betydde inn i folks hverdag i nødsituasjoner. Å delta i TV-aksjonen og være med på å gi noe til andre, det betyr noe for oss selv. Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad og det gjelder også her.»

Jonas Skrettingland, ordfører Hå kommune

«Leger Uten Grenser er en organisasjon med flotte, entusiastiske og modige helsearbeidere som jobber for at alle skal ha det bra. Ofte med risiko for eget liv. TV-aksjonen gir oss muligheten til å vise takknemlighet for den jobben de gjør ved å dele vårt overskudd. Takk til dere som allerede er med og nå handler det om å utløse givergleden.»

Gina Lund, statsforvalter i Agder