Mat med mening: – Kundene våre elsker det

Mat med mening: – Kundene våre elsker det

Kajsa Nylander er en fargerik svensk dame som driver cateringselskap og butikk i Asker. Tidligere har hun samlet inn over 41.000 kroner og nå er hun er i full gang med å engasjere seg i årets aksjon. 

– TV-aksjonen handler om noe større enn en selv. Det handler om å gi tilbake, og benytte de mulighetene og ressursene man har til å gjøre verden til et bedre sted, sier Kasja.

Mat med mening er et konsept TV-aksjonen inviterer til, én eller flere dager i uke 42, altså TV-aksjonsuka. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet eller en sum per gjest– alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Tidligere har Kasja blant annet arrangert «Fredagstapas» i butikken de har på Nesøya i Asker, som også støttet TV-aksjonen med 50 kroner per solgte tapas. Og etter lang fartstid i TV-aksjonen er Kasja klar på en ting.

– Det beste med å være med i TV-aksjonen er at man virkelig føler man gjør en forskjell. Det er en egen type lykkefølelse og pågangsmot som får meg til å strekke meg lenger for å bidra til de som trenger det.

Kajsa forteller at det ikke bare er de ansatte som setter stor pris på det årlige engasjementet til bedriften.

– Kundene våre elsker det. De synes det er flott å kunne bidra på denne måten, forteller hun.

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på www.spleis.no/matmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer restaurant"
  3. Last ned materiell her 

Du er nå klar til å være med på den store dugnaden!