Mat med mening: Olivia inviterer til årets viktigste kaffekopp

Mat med mening: Olivia inviterer til årets viktigste kaffekopp

Med sine ti restauranter er Olivia påmeldt til «mat med mening». Ved å invitere til årets viktigste kaffekopp skal de samle inn penger til Plans arbeid mot barneekteskap. 

Etter et lite opphold i 2020 på grunn av koronapandemien forteller HR-direktør i Olivia, Kristin Arnkværn, at det er utrolig fint å være med på den store dugnaden igjen.

– Vi jobber hele tiden med å skape gode restaurantopplevelser. At vi kan skape noe fint sammen med gjestene våre, samtidig som vi bidrar til den gode saken gjennom TV-aksjonen er utrolig verdifullt. Også for våre medarbeidere og ikke minst de jentene som står i fare for å bli giftet bort. 

All inntekt fra varm drikke som blir kjøpt i Olivias restauranter 21. oktober går til TV-aksjonen, forteller Arnkværn. 

Hvert år siden 2018 har Olivia samlet inn over 50 000 kroner til inntekt for TV-aksjonen på denne måten. 

Årets TV-aksjon går til Plans arbeid mot barneekteskap. Sammen skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst.  

Les: Dette skal pengene gå til  
 
– Vi ønsker å gjøre det vi kan for å bidra. Vi har over 900 medarbeidere, så for oss er TV-aksjonen som informasjonskampanje minst like viktig som selve bidraget. Vi kan mobilisere og snakke om årets sak til hele bedriften, og engasjere kollegialet til å gjøre noe viktig sammen, sier Arnkværn.