Nå er bøssebærerne ute og går!

Nå er bøssebærerne ute og går!

Nå banker bøssebærerne på dører i hele Norge. Ta dem godt imot!

Mellom klokken 16.00 og 18.00 i dag banker de på dører over hele landet for å samle inn penger til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Lindis Hurum, generalsekretær i Leger Uten Grenser, er takknemlig for at så mange har valgt å gå årets viktigste søndagstur. 

– Jeg vil si tusen takk til alle de folka som går en livsviktig søndagstur til støtte for Leger Uten Grenser. Ikke bare samler dere inn livreddende midler til prosjektene våre, men dere er også med på å rette oppmerksomhet mot noen av verdens glemte kriser. Tusen takk for dette. Sammen er dere alle med på å redde liv!  

Givermuligheter

Det er mange måter å gi til TV-aksjonen på. Dersom du ikke har kontanter liggende når bøssebæreren kommer på besøk, kan du også vippse penger til bøssen. Da blir beløpet registrert på din kommune. Vipps-nummeret og QR-koden står på bøssen og på egne lapper som bøssebærerne blir utstyrt med.

– Ingen har kontanter sier du? Ikke noe problem, du kan gi en gave med Vipps eller SMS. Små og store beløp er med på å redde liv – bli med på dugnaden, sier aksjonsleder Vibecke Østby.

I år har det vært mange engasjerte barnehager, skoler, trossamfunn, foreninger og en rekke privatpersoner som har samlet inn penger til TV-aksjonen.

– Noe av det flotteste med TV-aksjonen er når barn, unge og voksne engasjerer seg og starter en innsamling, basarer, konserter eller andre morsomme aktiviteter til inntekt for den viktige saken. Tenk så heldige vi er som kan slippe løs kreativiteten og ha det gøy sammen, samtidig som vi samler inn penger til et veldig viktig tema hvert år, forteller Østby.

Får du ikke gitt til bøssebæreren innen klokken 18? Da har du følgende givermuligheter: 

  • Vipps til 2133
  • Send SMS med kodeord TVA til 2133 (300 kr)
  • Du kan sette inn ditt bidrag på innsamlingskonto: 8380 08 09005