Nå er bøssebærerne ute og går!

Nå er bøssebærerne ute og går!

Nå banker bøssebærerne på dører i hele Norge. Ta vel imot dem!

Endelig er bøssebærerne ute å går! Mellom klokken 16.00 og 18.00 banker de på dører over hele landet for å samle inn penger til årets sak.

Kari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan International Norge, er takknemlig for at så mange har valgt å gå årets viktigste søndagstur. 

 Tusen takk til alle dere som er med på høstens viktigste søndagstur. Bøssebærerne er selve hjertet i TV-aksjonen, og vi i Plan er takknemlige for at så mange stiller opp for kampen mot barneekteskap. Hver enkelt av dere som går med bøsse i dag er med på å gjøre en forskjell for jenter i Malawi, Mali, Niger, Bangladesh og Nepal, sier hun. 

Givermuligheter

Det er mange måter å gi til TV-aksjonen på. Dersom du ikke har kontakter liggende når bøssebæreren kommer på besøk, så kan du også vippse penger til bøssen. Da blir beløpet registrert på din kommune. Vipps-nummeret og QR-koden står på bøssen og på egne lapper som bøssebærerne blir utstyrt med når de skal ut og gå.


– Dette gjør at folk slipper å gå løs på ungenes sparegriser, i stedet kan de ta opp telefonen og gi mens bøssebærerne står på døra, sier aksjonsleder Vibecke Østby.

I år har det også blitt gjennomført mange innsamlinger via Spleis. Skoler, barnehager, trossamfunn, foreninger og en rekke privatpersoner har startet egne innsamlingsaktiviteter.

– Det er utrolig rørende at så mange har engasjert seg og samlet inn penger helt på eget initiativ, sier Vibecke Østby.

Får du ikke gitt til bøssebæreren innen klokken 18? Da har du følgende givermuligheter: 

  • Vipps til 2133
  • Send SMS med kodeord TVA til 2133 (300 kr)
  • Ring 822 08 008 (300kr)
  • Du kan sette inn ditt bidrag på innsamlingskonto: 8380 08 09005