Over 100 ildsjeler og frivilligsentraler deltok på webinar om årets aksjon

Over 100 ildsjeler og frivilligsentraler deltok på webinar om årets aksjon

Tirsdag 23.august møttes frivilligsentraler fra hele landet til webinar for å lære mer om årets TV-aksjon, og ikke minst dele kreative ideer om hvordan de i år kan bidra til Leger uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Gikk du glipp av webinaret?

Se opptak her:

Frivilligsentralene er viktig for at TV-aksjonen skal skje lokalt

Leder for Norges Frivilligsentraler Gijs Mans startet møtet med å takke og ønske alle velkommen, før leder av TV-aksjonen, Vibecke Østby ga en introduksjon til TV-aksjonen som tradisjon og vektla spesifikt frivilligsentralenes viktige bidrag og rolle i TV-aksjonen. 

Det er gøy å jobbe i fellesskap sammen med dere. Og dere er utrolig viktig for at ting skal skje lokalt.

Etter en lærerik introduksjon til Leger Uten Grensers arbeid og årets sak var det det tid for en inspirerende reise rundt i landet for å dele erfaringer og tanker om årets sak. Først ut var Ellen Solberg-Eliassen ved Notodden frivilligsentral kunne skryte av et godt samarbeid med Frivilligsentralen i nabokommunen Hjartdal og vektla viktigheten av å takke de frivillige som stiller opp hvert år. 

Vi har to oppmøtesteder og stiller med litt bevertning. De frivillige snakker om turen og får den gløden som skal til for at de stiller opp, også neste år. 

Turen gikk så videre til Heidi Smedsrud Hansen ved Svelvik frivilligsentral som tok oss med på et lite tilbakeblikk og viste stolt frem ulike synlighetsaktiviteter de har hatt de siste årene. Det er ingen tvil om at det er en kreativ gjeng på frivilligsentralen og vi gleder oss til å se hva de finner på i år. 

Avslutningsvis fikk vi gleden av å høre fra en engasjert Torunn Haldorsen ved Molde frivilligsentral. Torunn som satt klar i TV-aksjonens t-skjorte, snakket om sine erfaringer de siste årene og arbeidet med å engasjere næringslivet, før fokuset ble rettet mot viktigheten av å skape et fellesskap og ha engasjerte rodeledere på plass

Rodelederene er nøkkelen til nok bøssebærere!

Tusen takk til alle frivilligsentraler som bidrar til å lage tidenes TV-aksjon. Vi ønsker dere masse lykke til!

Sammen redder vi liv! 

Ønsker du å lære mer om årets aksjon og hvordan du kan engasjere det? Les mer her