Bidrar til dugnaden for åttende året på rad: – Et utrolig verdifullt samarbeid

Bidrar til dugnaden for åttende året på rad: – Et utrolig verdifullt samarbeid

I åtte år har Nordens største logistikkselskap sørget for at TV-aksjonens materiell blir levert til alle landets kommuner. – Helt tullete om vi ikke hadde gjort dette, sier aksjonssjef i PostNord Ellen Kasin.  

 Fossheim AS i Oslo pakkes det hvert år materiell som skal leveres ut til Norges 356 kommuner. Dette oppdraget har PostNord tatt på seg, åtte år på rad. Bidraget er verdt over en million kroner. 
 
– PostNord er gode på logistikk. Det er jo helt tullete om vi ikke skulle bidratt til en så viktig sak med det vi er aller best på, sier Ellen.

– I tillegg til å bidra til den gode saken er samarbeidet med TV-aksjonen utrolig verdifullt for oss som bedrift. 
 
Årets TV-aksjon skal gå til Plans Arbeid mot barneekteskap. Hver tredje sekund giftes det bort en jente et sted i verden. PostNords bidrag gjennom en årrekke har ikke bare hjulpet mennesker i sårbare situasjoner verden over. Ifølge Ellen har dugnadstimene for TV-aksjonen også resultert i  økt engasjement og felleskap på arbeidsplassen.  
 
Les mer: Dette går pengene til 

(fv) Inntektsleder for TV-aksjonen Christina Grønnevik Johnsen med aksjonsansvarlig i PostNord Ellen Kasin.

– TV-aksjonen er et møtepunkt for næringslivet. Det gir mulighet for å komme i kontakt med nye samarbeidspartnere, nye kunder og ikke minst bidrar den gode saken til økt engasjement blant de ansatte. I PostNord kaller vi TV-aksjonen for årets viktigste transport, og vi vet at det dette engasjemenetet gir våre ansatte litt ekstra mening i arbeidshverdagen. 

PostNord har 1600 ansatte + sjåfører og bileiere. Kasin påstår at de aller fleste bidrar til TV-aksjonen på en eller annen måte i løpet av perioden. Hun forteller at terminalarbeidere og sjåfører utfører selve jobben, I tillegg ligger det mye administrativt arbeid til grunn.
 
– Det er lett å gi penger, men jeg tror det betyr enda mer å faktisk engasjere seg i noe. At man er med på å gjøre en forskjell fysisk. I tillegg til å kjøre ut materiell har det blitt tradisjon med interne konkurranser til inntekt for den gode saken, og vi oppfordrer alltid våre ansatte til å gå med bøsse, forteller Ellen.

Lyst til å engasjere deg? Trykk her

 

– Viktig bidrag

TV-aksjonen er vår felles dugnad der alle skal få muligheten til å delta. Leder for TV-aksjonen, Vibecke Østby, forteller at PostNords bidrag med å spre informasjon og materiell om årets aksjon derfor er ekstra viktig. 

Vi er veldig takknemlige for jobben Postnord gjør. Med deres hjelp blir det mulig å spre informasjon og materiell til hver by og bygd slik at alle får muligheten til å delta. Med denne felles innsatsen gjør vi som nasjon en ekstra innsats for mennesker som lever i sårbare livssituasjoner. Tusen takk til PostNord for innsatsen, sier Østby.