PWC dobler beløpet: Vil stoppe 100 barneekteskap

PWC dobler beløpet: Vil stoppe 100 barneekteskap

Hvis regionene når målet om å samle inn 275.000 kroner fra de ansatte, vil PwC Norge doble summen. Målet er å sammen bidra til å stoppe 100 barneekteskap.

I år foregår innsamlingen til PwC på en egen PwC-Spleis, hvor de har satt opp en spleis for hver region. Hvis de når målet om å samle inn 275.000 kroner fra de ansatte, vil PwC Norge doble summen. Målet er å sammen bidra til å stoppe 100 barneekteskap.

– For å mobilisere de ansatte har vi laget en egen intern nettside, hvor vi forklarer hva TV-aksjonen går til i år, hvorfor PwC bidrar, og hvilken forskjell de ansattes bidrag utgjør for jentene og samfunnet de lever i. Her oppdaterer vi fortløpende med hvor mange barneekteskap Plan kan stoppe med våre bidrag, illustrert med en progress bar med jenter som får farge og liv, forteller Merete Riise Aas. 

Disse oppdateres også på infoskjermer på alle PwC-kontorer i landet, med oppfordring til å støtte TV-aksjonen.

https://www.pwc.no/no/podcast/pwc-podden.html

I tilleg har de produsert en egen episode om årets sak på deres podcast PwC-podden: «Hva gjør barneekteskap med verden? », med Kari Helene Partapuoli, Generalsekretær i Plan Norge, Bård Vegar Solhjell, Direktør i NORAD og Anne-Marie Helland, tidligere generalsekretær i Kirkens Nødhjelp, og nå direktør for internasjonal utvikling i PwC.

– Vi har også laget en film med fem av våre kvinnelige partnere, hvor de reflekterer over årets tema, og hvordan livet deres ville sett ut om de måtte sluttet på skolen i 7. klasse, sier Merete Riise Aas.