Anders gleder seg til å samarbeide med lokalt næringsliv 

Anders gleder seg til å samarbeide med lokalt næringsliv 

TV-aksjonen er en nasjonal dugnad som gir livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Fylkesaksjonsleder i Rogaland, Anders Vedholm, vil oppmuntre deg og din bedrift til å bli med på høstens vakreste eventyr! 

 

PS: Kontaktinfo til din fylkesleder finner du nederst i saken

Hva tenker du om at årets TV-aksjon skal gå til Plans arbeid mot barneekteskap? 
At vi i 2021 har jenter som blir fratatt barndommen og giftet bort klarer jeg ikke å akseptere. Derfor er jeg veldig glad for at Plan har fått TV-aksjonen i år.  Sammen skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene problemet er størst.

Hva er det beste med å engasjere seg i TV-aksjonen? 
Tradisjon, kvalitet og felleskap. TV-aksjonen engasjerer og aktiverer hele Norge på tvers av sektorer og lokalsamfunn. Målet er alltid å gjøre verden til et litt bedre sted. Dette er en fantastisk følelse å sitte igjen med etter en TV-aksjon i oktober. 

Hvorfor er næringslivet så viktig for TV-aksjonen? 
Bidrag, bøssebærere og synlighet. Bidrag fra næringslivet utgjorde 20% av det totale beløpet TV-aksjonen samlet inn i 2020. Vi trenger 100.000 bøssebærere for å gjennomføre TV-aksjonen, og mange bedrifter hjelper oss med rekrutteringen.

Noen bedrifter gir bidrag basert på hvor mange ansatte som melder seg som bøssebærere, andre har konkurranser med premiering til de avdelingene som stiller med flest bøssebærere. Målet om å nå hele Norge med TV-aksjonen klarer vi ikke alene. 

Anders oppfordrer næringslivet til å bli med på årets TV-aksjon og kampen mot barneekteskap. 

– Ved å bidra med 5500 kroner kan Plan hindre at en jente giftes bort. For 100.000 kroner kan Plan drive en rettighetsgruppe i et år. Dette er en utrolig viktig sak og vi kan alle gjøre en forskjell. 

Som bedrift vil du også få tilgang på materiell til sosiale medier for å vise at du støtter årets TV-aksjon.  

Vi gleder oss til å samarbeide med næringslivet. Vi håper du vil fylle inn skjemaet nederst i saken, eller ta kontakt med din fylkesaksjonsleder her: blimed.no/kontakt/ditt-fylke