Strex gir muligheten for å bidra via SMS

Strex gir muligheten for å bidra via SMS

Søndag 23. oktober går TV-aksjonen av stabelen. Nå kan hele Norge enkelt støtte via SMS; send TVA til 2133 og bidra med 300 kroner. Beløpet går uavkortet til TV-aksjonen.

– Strex er stolte av å kunne bidra til TV-aksjonen, og vi ønsker å legge til rette for best mulig innsamlingsresultat både dagene før, under og etter innsamlingsdagen. Sammen redder vi liv, sier administrerende direktør Tove M. Dramstad.

Strex er eid av Telenor, Telia og Ice, og er mobiloperatørenes felles løsning for mobilbetaling. Strex er engasjert i TV-aksjonen og Leger Uten Grensers viktige arbeid, og opptatt av å kunne bidra.

– Vi leverer en gratis løsning til TV-aksjonen, og bidrar på den måten til at TV-aksjonen kan få ressurser til å hjelpe enda flere. SMS er en svært effektiv giverkanal, og mange er allerede godt kjent med hvordan man donerer via SMS. Det vil være med på å gi alle i Norge enda en mulighet for å gi til årets TV-aksjon, sier Tove.

Leder for TV-aksjonen, Vibecke Østby, er takknemlig for bidraget Strex gir til aksjonen. 

– Vi setter utrolig stor pris på samarbeidet med Strex. Det gjør det mulig for alle å gi en gave til TV-aksjonen med SMS. Fantastisk at de stiller opp for dugnaden på denne måten, forteller Vibecke

– Vi oppfordrer alle til å bidra i årets TV-aksjon, og ønsker lykke til med innsamlingen, sier Tove.