Strex gjør det mulig å gi via SMS

Strex gjør det mulig å gi via SMS

Nå har hele Norge mulighet til å gi 300 kroner via SMS ved å sende TVA til 2133. Beløpet går uavkortet til TV-aksjonen. 

 – Vi vil være med å legge til rette for best mulig innsamlingsresultat til årets TV-aksjon «Barn, ikke brud», sier administrerende direktør i Strex. 

Strex, som er mobiloperatørenes felles løsning for mobilbetaling, er svært engasjert i årets dugnad og kampen mot barneekte
skap. 

Vil du lese mer årets sak? Klikk her

– Dette handler om å redde jenters liv. Vi har valgt å gå «all inn» og leverer i år en gratis løsning til TV-aksjonen. På den måten kan vi være med å gi Plan Norge ressurser til å hjelpe enda flere, sier Tove Mette Dramstad, administrerende direktør i Strex.  

Hun forteller at SMS står spesielt sterkt innenfor innsamling, og vil være med på å gi alle i Norge enda en mulighet for å gi til årets TV-aksjon.

– Hele Norge mobiliseres, og sammen med 100 000 bøssebærere og 7000 frivillige vil Strex legge til rette for best mulig innsamlingsresultat i dagene før og etter aksjonsdagen, sier Dramstad.

Inntektsleder for TV-aksjonen, Christina Johnsen forteller at de er svært taknemlige for bidraget. 

 Strex gir oss mulighet til å samle inn penger via SMS helt gratis. Dette er et bidrag som hjelper oss å nå alle aldersgrupper, og vi setter stor pris på bidraget, sier inntektsleder for TV-aksjonen Christina Johnsen.