Vipps: – Jeg tror mange gleder seg til å få besøk på døra

Vipps: – Jeg tror mange gleder seg til å få besøk på døra

Vipps har vært en svært viktig samarbeidspartner for TV-aksjonen siden 2015. I år tror Vipps-sjef Rune Garborg at besøket på døren er ekstra etterlengtet.  

Årets TV-aksjon går av stabelen 24. oktober. Da skal 100 000 bøssebærere gå årets viktigste søndagstur til inntekt for Plans arbeid mot barneekteskap.

Les mer om hva pengene skal gå til her. 

– Det er utrolig trist og urovekkende å tenke på alle jentene som blir giftet bort som barn, og som konsekvens av dette blir mange gravide i alt for ung alder. Det er en selvfølgelighet for oss i Vipps å engasjere oss i denne viktige saken. I tillegg til å bidra med digitale løsninger så det blir lett for folk å gi til den gode saken, mobiliserer vi også internt og sørger for informasjon om årets tema til våre ansatte, sier Vipps-sjef Rune Garborg. 

Den fysiske bøssebæringen er hjertet av TV-aksjonen. Sammen skal vi gi hele Norge muligheten til å være med på en felles dugnad, og møtet i døren gir verdi til den som går, og den som får besøk. 

– Jeg er så glad for at samfunnet nå har åpnet opp og at det blir mulig for bøssebærerne å gå for TV-aksjonen. Vipps legger til rette for å digitalisere bøssebæringen, og med våre QR-koder på bøssene er det ingen unnskyldninger for ikke å gi, sier Garborg.

– Dessuten tror jeg mange har savnet besøket på døren, legger han til. 

For Vipps er det både inspirerende og lærerikt å samarbeide med TV-aksjonen. På selve aksjonsdagen er trafikken høy og ansatte jobber hardt for å være godt forberedt til den store dagen. 

Leder for NRK TV-aksjonen forteller at samarbeidet med Vipps er utrolig viktig for innsamlingsresultatet til TV-aksjonen.

 Vipps er en uvurderlig samarbeidspartner for oss. De stiller opp med fantastiske digitale løsninger som gjør det enkelt for alle å bidra. De brenner også for å finne gode betalingsløsninger for den fysiske bøsseaksjonen. Vi setter stor pris på bidraget, sier Østby.