Skoleløp

Skoleløp

Ønsker din skole å bidra til årets TV-aksjon kan kanskje et skoleløp være noe for deg?

1. Engasjer barna gjennom et skoleløp

Hvert år samler over 700 skoler og tusenvis av elever inn penger til TV-aksjonen. Et skoleløp gir elevene en mulighet til å bidra og er med på å bevisstgjøre elevene om temaet for årets TV-aksjon. Vi anbefaler å gjennomføre skoleløpet etter at elevene har vært igjennom undervisningsopplegget.

Se video fra skoleløp i Sula kommune, Møre og Romsdal her.

Se NRK Super sin reportasje om skoleløp her.

Bestem en løype med en avgrenset rundelengde, for eksempel et par hundre meter. Det er viktig at man kan løpe i ring (idrettsbane el.). Løpet er mest publikumsvennlig der mange kan stå langs løypa, heie og skape stemning. Løperne skal løpe runder innenfor et avtalt tidsrom, for eksempel 15 eller 30 min, avhengig av aldersgruppe på løperne.

2. Støtt TV-aksjonen. Kombiner skoleløp med innsamling. Kan elevene få sponset hver runde?

I forkant av løpet kan deltakerne hente inn sponsorer til støtte for egen innsats. Foreldre, besteforeldre, tanter, onkler eller naboer forplikter seg til å betale en selvvalgt sum, per runde deltakeren løper. 

SLIK INNBETALER DERE STØTTEBELØPET:

Vi benytter oss av betalingsløsningen Spleis. Med Spleis trenger ikke skolen å administrere eller ta ansvar for summene som blir betalt inn. Alt går via skolens egne innsamlingsside, som opprettes av TV-aksjonen og Spleis. Bruker man denne løsningen vil også din skoles innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på våre giversider.

Meld på din skole